بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب
بهترین باقالی پلو در کرج
باقالیپلو با ماهیچه قدمتی صدساله دارد و از زمان صفویه تا به امروز در سفره مردم ایرانزمین جا خوش کرده است. اگرچه گوشت اصلی به کار گرفتهشده در این غذا، ماهیچه گوسفندی است اما گاهی اوقات باقالی پلو با گردن نیز سرو میشود. این غذای تجملی و گرانقیمت که در گذشته فقط بر سفره شاهانه دیده میشد امروزه در بسیاری از رستورانها طبخ شده و اغلب افراد نیز در دورهمیهای خانوادگی و جشنها و مراسمات خود این غذای اصیل ایرانی را سرو میکنند. باقالی پلو با ماهیچه رستورانی که در بین مردم کرج طرفداران زیادی دارد به روشهای مختلفی طبخ میشود و تنها برخی از رستورانها در ارائه بهترین باقالی پلو با ماهیچه کرج موفق بوده و توانستهاند رضایت مشتریان خود را جلب کنند.
- ۰۳/۰۴/۱۰