رستوران شاندیز در کرج

اولین و تنها نماینده رسمی شاندیز مشهد در کرج، هدف ما رضایت مشتریان با ارایه غذایی سالم و خوشمزه با استفاده از بهترین و تازه ترین مواد اولیه است.

رستوران شاندیز در کرج

اولین و تنها نماینده رسمی شاندیز مشهد در کرج، هدف ما رضایت مشتریان با ارایه غذایی سالم و خوشمزه با استفاده از بهترین و تازه ترین مواد اولیه است.

رستوران شاندیز عظیمیه در تاریخ ١٣٩٧/٢/٢٥ با استعانت از خداوند متعال در محله عظیمیه کرج شروع به فعالیت نمود.
این مجموعه با پشتیبانی مستقیم شاندیز شایان مشهد از نظر تامین مواد و مصالح غذایی و پرسنل ومدیریت و ... رسالت خود را در جهت ارایه خدمات در بالاترین سطح کیفی، بهداشتی و استانداردهاى غذایی انجام میدهد. رستوران شاندیز عظیمیه تنها مجموعه ایست که حاضر است ادعای خود را از نظر ارایه کیفیت مطلوب در سطح شعبه اصلی که هم اکنون در شهر شاندیز مشهد در حال فعالیت می باشد ،اثبات نماید. بی تردید پشتوانه ما قضاوت شما مشتریان عزیز و گرامی می باشد.

۲ مطلب در مهر ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

ترمووال

 

فروش ویژه ترمووال در نوشهر

فروش ویژه ترمووال در نوشهر با بهترین و با کیفیت ترین اجناس انجام می شود.ترمووال های پی وی سی نصب بسیار آسان و راحتی دارند.نصب ترمووال پی وی سی در نوشهر،  بسته به تعداد شاخه هایی که در آن به کار رفته است به طول می انجامد. نصب ترمووال را باید با آگاهی لازم و با استفاده از دستکش های مخصوص انجام داد تا از صدمه به افراد جلوگیری شود.
به علت ارتفاع بلند ترمووال ها باید چندین نکته را در نظر گرفت. یکی از نکات آن است که اگر ارتفاع دیوار مورد نظر شما از مقدار استاندارد کمتر بوده، برای اتصال ترمووال ها به آن نیز است که برش صورت گیرد.

  • رستوران شاندیز کرج
  • ۰
  • ۰

بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب

 

چلو کباب در بهترین رستوران کرج

چلو کباب در بهترین رستوران کرج با متنوع ترین سینی کباب همراه می باشد که از انواع آنها می توان به کباب کوبیده ساده ،

جوجه مباب با استخوان و بی استخوان ،کباب برگ ، چنجه، شیشلیک اشاره کرد.

برای تهیه بهترین کباب کوبیده کرج در ارکیده گوشت قلوه‌گاه گوسفندی را با گوشت راسته گوساله ترکیب کرده سپس با مقداری پیاز، زعفران دم‌کرده، نمک و فلفل سیاه طعم دار می‌کنند. در مرحله بعد این ترکیب را به‌خوبی ورز داده تا ماده‌ای کاملاً یکدست حاصل شود، اگر این مواد به‌خوبی باهم مخلوط نشوند به سیخ کشیدن آن‌ها دشوار خواهد بود. سپس به مدت 4 تا 5 ساعت این ترکیب را در یخچال قرار می‌دهند تا مواد کاملاً به بافت گوشت نفوذ کند.

 

  • رستوران شاندیز کرج