رستوران شاندیز در کرج

اولین و تنها نماینده رسمی شاندیز مشهد در کرج، هدف ما رضایت مشتریان با ارایه غذایی سالم و خوشمزه با استفاده از بهترین و تازه ترین مواد اولیه است.

رستوران شاندیز در کرج

اولین و تنها نماینده رسمی شاندیز مشهد در کرج، هدف ما رضایت مشتریان با ارایه غذایی سالم و خوشمزه با استفاده از بهترین و تازه ترین مواد اولیه است.

رستوران شاندیز عظیمیه در تاریخ ١٣٩٧/٢/٢٥ با استعانت از خداوند متعال در محله عظیمیه کرج شروع به فعالیت نمود.
این مجموعه با پشتیبانی مستقیم شاندیز شایان مشهد از نظر تامین مواد و مصالح غذایی و پرسنل ومدیریت و ... رسالت خود را در جهت ارایه خدمات در بالاترین سطح کیفی، بهداشتی و استانداردهاى غذایی انجام میدهد. رستوران شاندیز عظیمیه تنها مجموعه ایست که حاضر است ادعای خود را از نظر ارایه کیفیت مطلوب در سطح شعبه اصلی که هم اکنون در شهر شاندیز مشهد در حال فعالیت می باشد ،اثبات نماید. بی تردید پشتوانه ما قضاوت شما مشتریان عزیز و گرامی می باشد.

۳ مطلب در شهریور ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

صرف غذا در یک رستوران زیبا و و در محیطی آرام میتواند فرصتی برای در کنار یکدیگر قرار گرفتن و شاد بودن و گپ زدن باشد چرا که یک رستوران خوب با محیطی پر نشاط و پر جنب و جوش، انرژی ما و فرزندانمان را بالا می برد و شب شادی را برای ما فراهم می کند و چه بسا اگر غذای این رستوران دارای طعم خاصی بوده و قیمت آن مناسب و به صرفه باشد خوشحالی ما را تکمیل می کند. رستوران شاندیز با در نظر گرفتن تمامی شرایط  برای گذراندن ساعاتی خوش در این رستوران و لذت بردن از فضا و طعم واقعی غذاها باعث شده است تا مشتریان زیادی را از نقاط مختلف کشور عزیزمان داشته باشد و مسافران زیادی نیز هستند که  این رستوران را در اولویت انتخاب های خود از بهترین رستورن ها قرار داده و به این رستوران مراجعه می کنند با یک سرچ و جستجو در گوگل به راحتی می توان تمامی نمایندگی های رستوران شاندیز را پیدا کرد و از طعم غذای به یاد ماندنی و خاص آن بهره برد.

بهترین رستوران در کرج

  • رستوران شاندیز کرج
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه قیمه نثار

قیمه نثار، یک غذای سنتی و اعیانی قزوینی است. اگر در شهر قزوین مهمان بودید و میزبانتان برای شما قیمه نثار درست کرد؛ مطمئن باشید که برای او بسیار عزیز هستید. این غذای خوشمزه بر خلاف اسمش قیمه نیست و یک نوع پلوی مخلوط با تکه های گوشت قیمه ای و انواع مغز است. به همین دلیل است که بعضی ها قیمه نثار را با مرصع پلو و آجیل پلو اشتباه می گیرند. قیمه نثار علاوه بر مقوی بودن بسیار خوش رنگ و لعاب و خوشبوست و حتی قبل از بردن یک لقمه به دهان، هوش از سر شما خواهد برد. ما در این مقاله به آموزش قیمه نثار می پردازیم

گوشت قیمه ای ۳۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
برنج ۳ پیمانه
آب ۴ لیوان
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زرچوبه به میزان لازم
چوب دارچین به میزان لازم
هل سبز ۴ عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
روغن به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم
زرشک به میزان لازم
خلال پرتقال به میزان لازم

مرحله اول

برای تهیه قیمه نثار مجلسی در ابتدا پیاز را شسته و آن را بر وی تخته برش به شکل نگینی ریز خرد می کنیم. پیاز را در روغن تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا کمی آب پیاز کشیده شده و به اصطلاح سبک شود. نباید پیاز را بیش از اندازه سرخ کنید.

مرحله دوم

بعد از طلایی شدن پیاز می توانید کمی زردچوبه اضافه کرده و پس از آن تکه های گوشت قیمه ای را به آن اضافه کنید. گوشت را خوب تفت دهید تا کمی رنگ آن برگردد. بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد فلفل و دارچین را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.

مرحله سوم

رب را کمی تفت بدهید. این کار کمک می کند تا رب در پلو بهتر رنگ باز کند و بوی خامی نداشته باشد. رب تفت داده شده را به مواد گوشت اضافه کنید. دوباره مواد را هم بزنید. مقداری آب جوش و زعفران و هل بر روی گوشت ریخته و در ظرف را ببندید.

مرحله چهارم

در این مرحله باید اجازه دهید تا گوشت حسابی بپزد. در واقع باید گوشت را بر روی حرارت ملایم و به آرامی بپزید. تا زمانی که گوشت حسابی نرم بشود و آب سس نیز کاملا کشیده شده و به خورد گوشت برود.

مرجله پنجم

در انتهای پخت می توانید کمی نمک به غذا اضافه کنید. البته بادتان باشد که باید در انتها هل را از سس خارج کنید. مسلما بهترین انتخاب برای قیمه نثار برنج مرغوب ایرانی است. حتما برنج را چند ساعتی بخیسانید.

مرحله ششم

بعد زا اینکه برنج را در آب و کمی نمک پختید؛ آن را آبکش کرده و دم کنید. در این فاصله خلال های را به مدت ۱۵ دقیقه در آب و گلاب بخیسانید. سپس آب اضافی را خارج کرده و حتما خلال ها را در کمی روغن تفت دهید.

مرحله هفتم

این کار بسیار مهم است. زرشک شسته شده را نیز باید در روغن تفت داده و در نهایت کمی شکر به آن اضافه کنید. اگر می خواهید روی قیمه نثار را تزئین کنید؛ خلال ها را جدا از زرشک تفت دهید. خلال نارنج و پرتقال را باید از قبل بجوشانید.

مرحله هشتم

چند باری آب آن را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود. خلال ها را نیز کمی تفت دهید. برنج را داخل دیس ریخته و روی آن را با گوشت طعم دار شده، کمی برنج زعفرانی، زرشک، خلال بادام و پسته و همی طور خلال نارنج با پرتقال تزئین کنید.

بهترین رستوران در کرج

  • رستوران شاندیز کرج
  • ۰
  • ۰

بهترین رستوران در کرج

 

کیک از عصرانه های مورد علاقه افراد در تمام دنیا می باشد. شما می توانید به آسانی با در اختیار داشتن دستور پخت کیک این عصرانه دلچسب را برای خود آماده کنید.  امروزه اکثر مردم علاقه دارند کیک و شیرینی های مختلف را در خانه تهیه کنند تا از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشند و در این میان تهیه کیک ساده برای عصرانه و... بسیار طرفدار دارد پس با شاندیز همراه باشید تا دستور پخت کیک ساده را به شما آموزش دهیم.

کیک ساده

مواد لازم برای پخت کیک ساده:

نکته :تمام مواد را با یک پیمانه اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نریزد.

 

مواد لازم میزان لازم
تخم مرغ  3 عدد
شکر  1 پیمانه
آرد گندم 1 و نیم پیمانه
وانیل  1 قاشق مرباخوری
شیر  1/2 پیمانه
بکینگ پودر  2 قاشق مرباخوری
روغن مایع  1/2 پیمانه
نمک   خیلی کم

 

 

 دستور تهیه کیک ساده خانگی :
مرحله اول :

 برای تهیه این کیک ساده و خانگی ابتدا باید دو عدد ظرف مناسب انتخاب کنید که لازم است یکی از آنها نسبت به دیگری بزرگ‌تر باشد تا مواد خشک را در آن تهیه کنید و در ظرف کوچکتر مواد خیس را تهیه کنید.

مرحله دوم :

در ادامه آرد را سه مرتبه از صافی رد کنید و در ظرف بزرگتر بریزید. علت الک کردن آرد پوک شدن کیک می باشد. پس از الک کردن آرد ، بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله سوم :

3 عدد تخم مرغ را در ظرف دیگر شکسته و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی شروع به ترکیب کردن مواد کنید و آنقدر هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند و به قوام خامه برسند.

مرحله چهارم :

1 قاشق مربا خوری وانیل را به همراه روغن و شیر را به مخلوط شکر اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. 

مرحله پنجم :

در این مرحله مخلوط نمک و آرد و بکینگ پودر را کم کم به مخلوط هم زده تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی و با لیسک هم بزنید چرا که این کار تاثیر مستقیمی بر پف کردن کیک دارد. 

مرحله ششم : 

وقتی مخلوط آرد با مواد خیس به خوبی مخلوط شد و روی مواد حباب مشاهده کردید دیگر هم نزنید چرا که جلوی پف کردن کیک را می گیرد.

مرحله هفتم : 

اگر دوست داشتید کیک مزه نارگیل بگیرید می توانید کمی پودر نارگیل به مواد اولیه اضافه کنید و اگر دوست داشتید عطر و طعم پرتقالی بگیرد می توانید مقداری پوست پرتقال را رنده ریز کنید و داخل مواد بریزید.

مرحله هشتم : 

در این مرحله قالب کیک را آماده کنید و مقداری روغن کف قالب بریزید و به تمام سطوح قالب پخش کنید و در ادامه مواد کیک را درون قالب بریزید.

نکته:

اگه می خواهید کیک دورنگ داشته باشید می توانید 2/3 مواد را ریخته و 1/3 را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس روی بقیه مواد بریزید.

مرحله دهم :

قالب را به مدت 20 دقیقه درون فر در طبقه وسط قرار دهید و وقتی روی کیک طلایی شد با یک خلال دندان می توانید پخته شدن کیک را بدین صورت تست کنید،  خلال دندان را درون کیک فرو می بریم اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک آماده شده است.

  • رستوران شاندیز کرج